Prefab keukens

Nadat de SANU prefab badkamers door de markt goed zijn ontvangen, zijn prefab keukens aan het assortiment toegevoegd. Prefab keukens zijn niet alleen kostenbesparend, maar versnellen en versoepelen tevens het bouwproces.

Direct contact »

Prefab keukens van SANU

Prefab keukens van SANU zijn op maat gemaakt en worden plug & play aangeleverd. Na installatie zijn de keukens direct te gebruiken. De prefab keukens zijn volledig afgewerkt, dus aansluiten, afkitten en klaar.

Materialen prefab keukens

SANU stelt maximale eisen aan de inrichting, materialen en afwerkingen van haar producten. Daarom wordt enkel met topmaterialen en -producten gewerkt. Onze seriematig geproduceerde prefab keukens zijn niet van traditioneel gebouwde keukens te onderscheiden. Hierin heeft u echter diverse inrichtingsmogelijkheden, om zo tot een keuken te komen waarin de wensen van de opdrachtgever tot in de kleinste details in kaart zijn gebracht. De keukenkastjes en het werkblad zijn vervaardigd uit spaanplaat en HPL. Een standaard uitrusting van een prefab SANU keuken is voorzien van wasbak, kraan en kookplaat. Desgewenst kan worden uitgebreid met extra opties.

Levering prefab keuken

Prefab keukens van SANU worden volledig afgewerkt geleverd. Nadat de prefab keuken is aangesloten is de keuken klaar voor gebruik. Levering van de prefab keukens is afhankelijk van het soort project. Installatie van de prefab keukens is gemakkelijk en in no-time gebeurd.

Materialen prefab keukens

SANU prefab keukens worden vaak samen met de prefab badkamers afgenomen, om maximaal ruimte te benutten en op kosten te besparen. Bent u op zoek naar een bad/keuken combinatie? SANU levert de unieke prefab oplossing: de badkeuken. Een badkamer en keuken in één unit verwerkt, om de ruimte optimaal te benutten. Ideaal voor onder andere studentenwoningen en zorginstellingen.

Prefab keukens van SANU zijn ideaal voor het gebruik in studentenwoningen, starterswoningen, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en kantoorpanden, maar natuurlijk kijken we ook graag naar toepassingsmogelijkheden binnen uw project!

Voordelen prefab keukens

  • Kostenbesparend
  • Verkort de bouwtijd
  • Geen opslag op de bouwplaats benodigd
  • Minder afval op de bouwplaats
  • Één aanspreekpunt voor alle disciplines
  • Minder transportbewegingen op de werkplaats