Prefab-badkamers

Prefab badkamers zijn de tijdbesparende oplossing voor bouwprojecten. SANU biedt prefab vakmanschap, waarbij de wensen van de opdrachtgever en eindgebruiker tot in de kleinste details in kaart zijn gebracht.

Direct contact »

Prefab badkamers Constructie

De hoogwaardige constructie van de prefab badkamer unit bestaat uit een verzinkte stalen constructie met daarop wandpanelen die voor volledige waterdichtheid zorgen. SANU werkt standaard met tegels of tegelpanelen die verkrijgbaar zijn in vele kleuren en uitvoeringen. Daarnaast is er een standaard lijn voor keramiek, hardware en accessoires, maar sanitair en materialen worden in samenwerking met opdrachtgever conform bestek/wensen van de opdrachtgever bepaald. De techniek van de prefab badkamer is volledig weggewerkt, maar indien mogelijk gemakkelijk te bereiken zonder sloop- en breekwerk.

Levering prefab badkamers

De levering van de prefab badkamers wordt afgestemd met de aannemer en planning van de bouw. Ook de manier van plaatsing is afhankelijk van het soort project. Een stalen frame aan de onderzijde van de unit maakt deze gemakkelijk verplaatsbaar. Ook kan er een oog aan de unit worden bevestigd die plaatsing door middel van hijskraan mogelijk maakt. Alle units worden solide en waterproof verpakt, zodat er tijdens transport geen (water)schade kan optreden.

  • Verkort de productietijd
  • Maatwerk mogelijk
  • Vermindering van de faalkosten
  • Heldere planning vanwege minder betrokken disciplines
  • Strengere kwaliteitscontroles
  • Betere beheersing van de bouwstroom
  • Uitsluiten van technische problemen in een vroeg stadium
  • Minder afval en transportbewegingen op de bouwplaats

Voorbeelden prefab badkamers

SANU levert Prefab badkamers in verschillende afmetingen en stijlen. We hebben één standaard unit welke wij afhankelijk van uw project snel en voordelig kunnen leveren. Naast onze standaard prefab badkamer unit leveren wij ook maatwerk. Uw prefab badkamer units worden zo afgestemd op uw specifieke wensen. Wij zorgen dat de prefab badkamers precies passen binnen ieder project.

Meer informatie?